Bland de största problem i vardagen måste jag ranka middagen högt. Problem nr 1: att tillaga den; problem nr 2: disken efteråt. Middagar börjar bli lite för mycket för mig.
Men igår däremot gick allt smidigt tillväga. Jag tror jag upptäckte den idealiska middagsrätten: släta bullar.
Kanske inte att släta bullar uppfyller alla kriterier på området, men de krossar all konkurrens på några punkter: förarbete och efterarbete. Är inte dessa punkter de viktigaste?
Dessutom var det gott. Jag funderar på att äta samma middag idag med. Kanske imorgon också.
Här kommer receptet:
1. Öppna skafferiet eller var du nu har gjort av bullarna.
2. Riv upp påsen och lägg önskat antal bullar på en tallrik – eller direkt på bordet ifall du kör den stilen.
3. Välj något att dricka.
4. Middagen är färdig att servera.
Åtminstone är min middagsångest botad för ett tag.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar